som jeg lengter...

etter at det skal våres.....

 

 

at det skal blomstre med masse vakre vår og sommerblomster...

vakreste revebjellene...både og se og ta bilder av...


flotteste Cosmos, som vaier i sommervinden, og man hører humlesurr fra

blomsten....tvillingblomstene som strekker på seg for og kjenne varmen ta solen...Miss Willmutt som stråler om kapp med de andre blomstene, kun vakker og

skjønn denne...og hun blomstrer igjennom hele sommeren ...
...og lengter etter og sitte her en deilig sommerkveld og nyte alle lydene

fra insekter som surrer rundt...og den deilige duften av roser..

Det våres om sider...selv om det tar laaaaaang tid nå ...

Ha en flott dag..og mimre over sommeren som var...deilige minner

som man ønsker snart skal begyne...

Vibeke :)

Ingen kommentarer

tombola

21.03.2013 kl.08:19

Ja, det var vel vårjevndøgn i går. Også Ibsens 185-årsdag selvfølgelig! Så er det bare å vente og se, snart kommer vel kanskje hestehoven frem! Fine bilder! Mvh

Ingrid Ulseth - Hansen

21.03.2013 kl.08:30

Sååå nydelige bilder , fikk skikkelig sommerfølelse her jeg sitter inne med fyr i ovnen? Likte svært godt Miss Willmutt, er det sommerblomst eller staude ?

Klem

farmorshage

21.03.2013 kl.08:30

tombola: ifjor var de vel fremme alt på denne tiden.) men våren kommer nok bare man venter lenge nok ;)

fruensvilje

21.03.2013 kl.08:33

Mange vakre blomster her og etter en uke i varmen så lengter nok jeg også etter våren.Den kommer nok skal du se,plutselig eksploderer det i naturen.

Hva het nå den blomsten du samler på gjennom vinteren,den våre bestemødre hadde i vinduskarmen? jeg fikk 2 i juni i fjor og dei har stått i kjelleren uten vann hele vinteren,nå står det grønne og fine i vinduskarmen min og har dannet blomsterknopper :))utrolig spennende

tombola

21.03.2013 kl.08:35

Ja, det var svært varmt (i alle fall på østlandet) noen dager på denne tiden. Og ja, den som lever får se!

farmorshage

21.03.2013 kl.08:40

fruensvilje: bestemorblomsten pelargonia ? hihi...så morro at de du fikk kommer seg fint...morro med ting som gror inne nå..da blir ikke venting på vår så ille ;) Deilig med tur til sydligere strøk kan jeg tenke meg :)

farmorshage

21.03.2013 kl.08:43

tombola: :) ja, sant det...varmt var det tidlig og regnet resten av sommeren :) hehe...for håpe det blir bedre i år..og våren er nok her plutselig..

farmorshage

21.03.2013 kl.08:45

Ingrid Ulseth: Frøkena er en staude, potentilla på latinsk..vakker i bedd..kan bli litt strantete og legge seg ned...men denne her virker som er litt mer kort i "armene" ..men hun står i skygge og kan være forklaringen ;)
Fyrer her med..iskalde vinder over østfold i dag...brr...

fruensvilje

21.03.2013 kl.08:46

Det var det dei hette ja :))Bilde kommer men først skal jeg gjøre ferdig reisebrevet mitt i dag :))

farmorshage

21.03.2013 kl.08:50

fruensvilje: :) Pelargoniene har jo navn ved siden av..men vet du ikke navnet er det vanskelig og si hvem du har..fikk du den som ny ifjor og den er en kraftig plante og flott rødfarge på ..kan det være kjærlighetspelargonien eller Calliope den heter...Men hør med henne du fikk den av kansje hun vet navnet på den ;)

Drude

21.03.2013 kl.17:03

Det hjelper godt på kulden å se alle de lekre blomstene. D

farmorshage

21.03.2013 kl.17:32

Drude: Godt og høre:) og gjør godt og glede andre med vakre blomster og bilder:)

Gårdsjenta

21.03.2013 kl.17:39

Herlige vårbilder :) Revebjellene var kjempeflotte!! Satte ned noen i fjor som jeg gravde med meg hjem fra sørlandet.. håper de kommer sge til våren :)

farmorshage

21.03.2013 kl.19:36

Gårdsjenta: Mulig de ikke blomstrer i år da, og kansje de kommer ett annet sted, de er litt merkelige disse plantene, men liker de seg, så kommer de år etter år :)..flotte og utrolig vakre, men veldig giftige..men ett must i hagen ;))

Skriv en ny kommentar

farmorshage

farmorshage

41, Askim

Dette er en blogg om hage og litt diverse...fra jeg var liten var jeg alltid med farmor ut i hennes hage, og det var vel hun som fikk meg til og bli interressert om alt det grønne og skjønne som finns i hagen :) Blir nok ikke bare gamle stauder og planter her inne, for er like interressert i nye planter som gamle :) Mine favoritter er Pelargonia,Geranium,Alunrot..søte værkjærminner...etc...listen er stooor:) Men alt i alt må plantene ha vakre blader ...mørkbladete,mosaikk eller varigerte... Håper du koser deg med litt bilderas her inne om forskjellige planter ;)

Kategorier

Arkiv

hits