Erta,berta......<3

Fra jeg var liten har jeg vært interessert i blomster og hageliv...min farmor lærte meg masse om dette :)

En historie som sitter er når jeg hadde plukket de fleste blomsterhodene av erteblomstene hennes ...

noe alle barn gjør ;) hihi...men fikk da vite at hvis jeg fortsatte med dette, kom de (erteblomstene) erte meg ;) .
Etter dette lot jeg de være, kan se for meg min farmor smilte da ;) glad for å beholde sine duftende vakre erteblomster:).......så...hvert år må jeg sette frø av disse, gir meg så vakre minner om min farmor og hennes hageglede <3

Ingen kommentarer

"Store Trine"

08.02.2013 kl.22:24

Erteblomster er så vakre!!

08.02.2013 kl.22:40

:) ja, de er veldig vakre og lukter så godt :)

Jannibele

08.02.2013 kl.23:17

Så flott med fine Farmor-minner:) Kjekt at hun har inspirert deg til å starte hageblogg og at hun har fått navnet sitt på den. Ja, erteblomstene har liksom alltid vært der. Har også elsket dem fra jeg var liten.

09.02.2013 kl.05:25

Ja, fine minner jeg aldri glemmer, og en morsom historie..hehe..husker hvordan jeg sto og luktet på de..på "mils" avstand..;) Og hver gang jeg lukter på erteblomster nå,så kommer de minnene frem :)

Skriv en ny kommentar

farmorshage

farmorshage

41, Askim

Dette er en blogg om hage og litt diverse...fra jeg var liten var jeg alltid med farmor ut i hennes hage, og det var vel hun som fikk meg til og bli interressert om alt det grønne og skjønne som finns i hagen :) Blir nok ikke bare gamle stauder og planter her inne, for er like interressert i nye planter som gamle :) Mine favoritter er Pelargonia,Geranium,Alunrot..søte værkjærminner...etc...listen er stooor:) Men alt i alt må plantene ha vakre blader ...mørkbladete,mosaikk eller varigerte... Håper du koser deg med litt bilderas her inne om forskjellige planter ;)

Kategorier

Arkiv

hits